30 mars 2009

Inte bara snack utan även handling


En intensiv helg med kongressdelegater från hela det röda länet Norrbotten! Visst blir man lite trött, men det är en ytlig trötthet för sömntimmarna tar vi igen vad det lider. Det som ger styrka som räcker lång tid framöver är alla fantastiska Socialdemokrater som jobbat intensivt i två dagar med kongressen.
Under helgen blev vi också fler. Undertecknad höll i två pass om medlemsutveckling, där vi hade ett praktiskt moment med att Ringa en vän. 60 nya Socialdemokrater på 20 minuter. Det om något visar hur lätt det kan vara för oss att bli ännu fler som arbetar för ett regeringsbyte 2010.


Vill du göra en insats? Ordna en Telemarketing kväll, det räcker med dig och din telefon, men är så klart roligare och effektivare om ni är några fler. Hur gör man när man ringer?


Sosserian erbjuder praktiskt handledning i form av instruktioner och där finns även ringmallar för att ha till stöd. Har du inte en användare, skaffa en nu. Allt som krävs är att du är medlem i Socialdemokraterna och har en e-postadess. Här ordnar du med ett konto.


En länk till en instruktionsvideo för vad som krävs för att fixa en Telemarketing dag. Gör det i din S-förening, i din arbetarekommun. Det finns massor av Socialdemokrater som väntar där ute, men som ännu inte fått frågan: Vill du bli medlem?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar