23 augusti 2009

Borg & co

Det var längesedan jag skrev något i norrbloggen. Faktum är att jag under denna sommar varit mer aktiv i facebook. Ett roligt sätt att dela med sig av både det personliga och politiska livet. Men nu tänker jag skriva kommentarer igen om det ena och det andra i vår gemensamma norrblogg.

Man kan verkligen fundera hur i jesse namn Borg & co räknar när han i helgen sa att budgeten ser ut bättre än väntat och det finns (plötsligt!) 25-30 miljarder kr att lägga ut i krisåtgärder och reformer. Vaddå bättre? Statens låneskuld ökar och är nu ca 168 miljarder! Han, Borg, har dessutom tidigare berättat att staten måste låna ytterligare 100 miljarder. Detta för att klara av att finansiera de skattesänkningar de hittills genomfört. Skattesänkningar som skulle ge mer jobb..(?)....som i verkligheten inte alls blivit fler jobb. Vi har betydligt färre jobb än någonsin, arbetslösheten fortsätter att växa, utslagningen från sjukförsäkringen ökar och kommunernas socialbidrag ökar.

Det är i allafall bra att fler och fler börjar känna igen att nya moderaterna är inget annat än moderater som alltid prioriterar skattesänkningar!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar