23 november 2009

Valstrategi

Här i Norrbotten pågår arbetet för fullt med att planera vår valrörelsen. I varje Socialdemokratisk förening, Arbetarekommun och i partidistriktet skrivs det nu på valstrategier. Vilka väljare vill vi träffa, var ska vi träffa dem, vad ska vi säga till dem? Vad ska vi gå till val på, vilka visioner har vi för Norrbotten? Allt detta diskuteras och argumenteras kring just nu.

Partistyrelsen har även de påbörjat arbetet inför valet. I fredags fastställde vår partistyrelser en valstrategi. Och valstrategier behöver vara kända för att vi ska kunna arbeta efter dem.
Här kan ni läsa hela valstrategin.

Det är kul att se att vi kommer fortsätta prioritera det politiska samtalet. Det absolut viktigast för oss som parti är att vi har pratat med väljarna. Tagit reda på vad de är intresserade av, och att vi har berättat om vår vision för Sverige. Hur vi vill bygga möjligheternas land.
Precis som i EU-valet kommer vi fortsätta lägga fokus på dörrknackning, telefonbearbetning och även arbetsplatsbesök.
Och vårt mål är att aktivera så många som möjligt av våra kärnväljare i vårt valarbete. Det säger ju egentligen sig själv.
För att kunna ha många bra samtal, krävs det många som har samtalen. Vi vill att alla partivänner, och alla de som vill att S vinner valet ska kunna göra en insats i valarbetet. Övertyga någon annan helt enkelt!

Hur arbetet ska göra i Norrbotten är ännu inte helt bestämt, men när vi har bestämt det så kommer ni få se vår strategi och planering.

Om valstrategin skriver även Johan Ulvenlöv. precis som Expressen och Dagens Industri.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar