29 oktober 2009

Det är inte bara ett att göra på kongressen.

Kongressen är möten med många kära människor som man lärt känna under åren som aktiv Socialdemokrat. Första dagen tar det lång tid att bara ta sig till delegationsrummet, för var man går möter man kända ansikten som vill hälsa och som man så klart vill hinna hälsa på.

Igår satt vi i temagrupper för att innan lufta våra tankar och idéer för att se vart den brinnande frågorna kommer att ligga och kanske komma till rätta med otydligheter och missförstånd.
Idag är kongressen i full gång. Det ska debatteras, läggas yrkanden, det ska förhandlas, kompromissas, och samordnas.

Själv har jag fått förtroendet att vara samordnare för skogslänen kring organisationsfrågorna, och lite oväntat fick jag också ansvaret för att vara ordförande för justerarna . Så det är intensivt, men så klart väldigt väldigt roligt.

Annars ryktas det att Norrbotten har tumme med föredragande under avsnittet Låt ungdomsgenerationen ta plats, och redan nu vet vi att Norrbottens delegationen lyckats med sina ambitioner på jobbpolitiken.
I presidiet för kongressen sitter Ungar Örnas förbundsordförande, norrbottning och riksdagsledamot, Fredrik Lundh-Sammeli.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar